Dette er ikke et itslearning problem men et browser problem. Om man tar samme mov fil og sender den til seg selv i gmail f.eks. vil man ikke kunne åpne den i nettlesere som FF og Chrome.  Her er fra tidligere svar:

.MOV er et problem for de fleste browsere og er ikke itslearning spesifikt. I Chrome vil du normalt få denne meldingen:

image

I firefox ingen melding, men du vil se at dette er et generelt problem blant annet i denne artikkelen: https://ask.fedoraproject.org/en/question/94421/fedora-24-firefox-plugin-for-mov/

I IE kan du få det til å virke ved å tillate en add-on som vist her: https://www.screencast.com/t/9kmBqphXf