-Microsoft lansertet et nytt sertifikat for Direct Edit vinteren 2015, og tillegget skal kunne installeres direkte når det kommer opp en melding om dette når man klikker på Rediger filinnhold.

Dersom det er problemer med å få installert det nye tillegget pga manglende brukerrettigheter på maskinen, har vi også lagt ut en msi-pakke her som kan innstalleres på skolenettet av it-avdelingen på de ulike skoler:

https://itslearning.zendesk.com/hc/en-us/articles/200366036-Direct-...

Beste måte å sikre at den nyeste direct edit er installert er å først avinstallere den gamle pakken og så installere ny pakke.
Dersom dette gjøres i «quiet» mode vil ikke brukeren få noen varsler.

Benytter man f.eks. SCCM kan denne fint gjennomføre dette som vist her:

Avinstallering – path settes inn av kunden i forhold til hvor de sist installerte pakken:
msiexec /x path/to/msi.msi /quiet

Installering av ny pakke- kunden velger hvor den skal installeres:
msiexec /i path/to/msi/Setup.msi /norestart /quiet /qn