Å kopiere et rom med admin tilgang:

• Velg admin-knappen øverst til høyre på skjermen.
  • Finn korridoren der rommet du vil kopiere er lagret (i en standard installasjon vil det være i node 04 eller 05).
  • Merk av i boksen foran rommet du vil kopiere.
  • Velg 'Kopier rom'.
  • Klikk 'Ok' i bekreftelsesmenyen.
  • Det vises en meldingsside med status for prosessen. Naviger tilbake ved å bruke bakpilen på verktøylinjen til nettleseren din, eller klikk på linken 'Vis bestilte rom-kopier'.

Rommet vil få suffikset _kopi. Det vil bli kopiert med alt innhold, men det følger ikke med brukere eller aktivt innhold som prøveresultater eller forumsvar.

Å kopiere et rom med vaktmester tilgang:

• Velg 'Opprett rom' fra Romlisten.
  • Opprett rommet som vanlig med hensyn til korridor og navn, men merk av for Importer romstruktur.
  • Merk 'Kopi fra rom', og velg fra rommene du eier, fra rullegardinmenyen.
  • Klikk 'Lagre'.
  • Følgende melding vises: Rommet venter i en kø som skal opprettes. Når rommet er opprettet, vil det være synlig i korridoren du valgte.
  • Naviger tilbake ved å bruke bakpilen på verktøylinjen til nettleseren din, eller klikk på linken 'Vis bestilte rom-kopier'.

Rommet vil bli kopiert med alt innhold, men ikke rommets brukere eller aktivt innhold som prøveresultater eller forumsvar.

(Se 'Export a room' for flere detaljer: https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Room#Export_a_room.)

Les mer fra hjelpemanualen:

https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Room#Copy_a_room