Et lukket rom kan gjenåpnes når som helst av en administrator.

Som eier av rommet, vil du kunne se rommet i rullegardinmenyen. Rommet er ikke synlig for medlemmer med slette-rettighet eller lavere. Fra rullegardinmenyen øverst til høyre på 'Rom' i rommet, velg 'Gjenåpne'.

Som administrator kan du også åpne rom igjen ved å klikke på kategorien 'Stengte rom' i 'Vis romliste'.

Stengte rom vises med en lys grå farge.

Velg rommet du vil gjenåpne, ved å klikke på romnavnet eller merk av i avmerkingsboksen. Klikk på 'Åpne rom' på nytt nederst på skjermen.


Les mer fra hjelpefilene:

https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Room#Reopen_a_closed_room