Et rom må være stengt før det kan slettes. Dette kan gjøres i en operasjon:

  • Tilgangsrommet på rullegardinmenyen og velg 'Stenge'.
  • Gå til menyen igjen, og et nytt alternativ vises: 'Slett rom permanent'.
  • En kontrollmelding vil vises, spør om du er sikker på at du vil slette rommet. Velg "Ja, jeg er sikker", og rommet vil bli slettet.

Hvis rommet er stengt, og ikke umiddelbart avsluttet, kan bare administrator gjøre dette:

  • Velg 'Vis romliste' fra Rom-knappen.
  • Du vil finne en oversikt over alle rommene. Gå til fanen 'Stengte rom' øverst på siden.
  • De lukkede rommene vises i grå type i rommenyen. Finn det lukkede rommet og klikk på 'Slett' til høyre
    eller
  • Merk av for alle rommene du vil avslutte, og velg 'Slett' nederst på siden.
  • Du får et kontrollspørsmål som spør om du er sikker på at du vil slette dette rommet. Velg "Ja, jeg er sikker", og rommet vil bli slettet.


Les mer fra hjelpefilene:

https://help.fronter.com/en/fronter/index.php/Room#Terminate_a_room