Det enkleste er rett og slett å opprette et nytt dokument med innholdet fra det gamle dokumentet.

I et fag så åpner du den gamle .doc filen, markerer alt med Ctrl + A, kopierer alt med Ctrl + C .

I fanen Ressurser, klikk på Word -ikonet så vil en ny Word fil åpnes, her kan du lime inn teksten ved å klikke Ctrl + V. Da har du enkelt oppdatert filen!

Man kan også konvertere gamle .doc filer til .docx filer, men det er litt mer omstendelig.

Se oppskrift for å konvertere filer fra .doc til .docx.