Wanneer je op je naam klikt krijg je toegang tot een persoonlijk menu. Dit menu is de plek waar je kan zoeken naar content in je vakken, projecten ef agenda. Daarnaast heb je toegang tot:

• Het wijzigen van je gegevens (foto, contactinformatie)
  • Je bestanden
  • Je instellingen
  • Een overstijgend Beoordelingsrecord
  • Een overstijgend Leerdoelen rapport
  • Individele plannen
  • Je ePortfolio
  • Uitloggen

Uw instellingen

In Uw instellingen kan je het platform aanpassen, je gegevens of je wachtwoord wijzigen, toepassingen en mobiele apps beheren. Daarnaast kan je je meldingen en emailmeldingen aanpassen.

• De volgende optie, itslearning aanpassen, geeft je de mogelijkheid de taal en tijdzone aan te passen, een vereenvoudigde structuurweergave, een eenvoudige teksteditor of de toegankelijkheidsmodus instellen. De interface van itslearning kan worden vertaald in 17 verschillende talen.
  • Meldingen: Gebruikers hebben de mogelijkheid  om emailalerts te activeren voor nieuwe opdrachten, nieuws en dashboard notificaties. Het is belangrijk dat wanneer deze meldingen zijn ingeschakeld, deze instellingen zijn geactiveerd.