Update Office Online

De ingebouwde versie van Office Online is bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat documenten binnen itslearning nu sneller worden geladen. Daarnaast zijn er ook kleine verbeteringen te melden voor de verschillende onderdelen. Zo bevat Word nu ook een woordenteller en heeft Powerpoint meer overgangen gekregen. Excel kent nu ook conditionele opmaak, sorteren en filteren, draaitabellen en extra grafieken.

360 graden rapporten voor leerlingen

Docenten kunnen nu 360 graden rapporten in vakken ook beschikbaar maken voor leerlingen. Op die manier kunnen leerlingen ook hun eigen voortgang en cijfers in de gaten houden. Leerlingen hebben alleen toegang tot hun eigen gegevens.

Mededelingen plaatsen in meerdere vakken

Tot nu toe konden docenten mededelingen enkel in individuele vakken plaatsen. Vanaf deze release kan een docent aangeven in welke vakken de mededeling getoond moet worden.

Berichten verwijderen in groepsgesprekken

Docenten kunnen voortaan ook berichten verwijderen in groepsgesprekken. Dus als er sprake is van pesten kan de docent nu zelf ingrijpen. Voorheen was dit alleen mogelijk in groepsgesprekken binnen een vak.

Nieuwe versie toets modus browser

De minimaal vereiste versie van onze toets modus browser is verhoogd naar versie 2.0.4.01. Gebruikers kan daarom gevraagd worden een update uit te voeren. Beheerders die de zogenaamde lab-versie gebruiken en daarvoor nog een update willen ontvangen, kunnen hiervoor contact opnemen met de supportafdeling.