Det vil være en del strukturelle ulikheter mellom Fronter og Fronter19, det har vi dokumentert her (foreløpig kun på engelsk): https://itslearning.com/global/fronter/get-started-with-fronter-19/
I Quick guide så står det litt forklart om hierarki og Grupper: https://itslearning.com/global/wp-content/uploads/sites/20/2019/04/12-admin-quick-guide.pdf

Man kan aktivere Dashbord på hierarkinivåer/noder slik at de dukker opp under Grupper. Gå inn i Admin-menyen-> Hierarki, hold muspekeren over (for eksempel) INTERNAT og klikk på redigeringsikonet. Velg 'Bruk Dashbord'. Oppdater siden og se at den er kommet på plass under fanen Grupper.